یکی از بیشترین نگرانیها در محیط رستوران و یا مکان های مخصوص تهیه غذا برای اداره جات یا کارخانه جات وجود آفاتی مثل سوسک و موش و مورچه است، رستوران ها به دلیل وجود مواد غذایی بیشتر مورد هجوم این جانوران موذی قرار می گیرند و همین ها میکروب و ویروس را به انسان منتقل می کنند.
موش ها از طریق جویدن مواد غذایی و تماس با مواد خوراکی باعث آلوده شدن آن ها می شوند، برای جلوگیری از کار حتما مواد غذایی باید در ظروف در بسته نگهداری شود، گرفتن درز و کلیه منافذ و استفاده از توری برای فاضلاب ها واجب است، حتی الامکان مواد غذایی در انبار مخصوص و جایی دور از ورود جوندگان نگهداری شود، و اطراف انبار را با تله گذاری و سمپاشی از ورود این جانوران موذی جلوگیری شود.
مواردی که جهت مبارزه با این حشرات و جانوران موذی در رستوران باید رعایت گردد به شرح زیر است:
-کورکردن و بستن سوراخها و درزها
-تعمیر نشستی لوله ها و از بین بردن رطوبت موجود در هوا
-استفاده از توری برای درب و پنجره
-رنگ آمیزی وسایل چوبی
-تهویه مناسب
-نظافت و تمیز کردن به موقع ابزار پخت و پز
-نظافت و تمیز کردن ظروف و ضدعفونی کردن آنها
-جلوگیری از ریختن خرده های موادغذایی روی زمین.
در صورت انجام موارد ذکر شده و باز هم مشاهده این جانوران موذی شرکت سمپاشی مانا محیط پاک با تدابیری که جهت ارائه راهکارهایی جهت بهسازی محیط رستوران و پیشگیری از ورود آفات و پاکسازی فضای رستوران از موش و سوسک و مورچه با استفاده از سموم مورد تائید وزارت بهداشت بصورت حرفه ایی می تواند بهترین انتخاب شما برای همکاری با این شرکت باشد.
شرکت سمپاشی مانا محیط پاک با وجود تجربه همکاری با چند رستوران مختلف از جمله: (تهیه غذای قریشی و تهیه غذای فارسی) اولین و بهترین انتخاب شما جهت سمپاشی محیط رستوران شما خواهد بود.